Site Overlay

 “HAPËSIRA FORMËS”

 “HAPËSIRA FORMËS”

Duke filluar nga viti 2019, My Ego zhvillon një projekt të ri, të rëndësishëm: hapjen në Romë të një lokacioni me hapësira për trajnim, konferenca dhe takime. Dhomat janë të dizajnuara për të siguruar hyrjen totale të të gjitha mjediseve, fleksibilitetin maksimal në konfigurimet konfiguruese dhe hapësinore dhe një nivel të lartë të inovacionit në infrastrukturat teknologjike dhe dixhitale. Kështu lindi Forma Spazi, një vendndodhje por edhe një paketë e zgjidhjeve të integruara për ngjarjet: My Ego bën kështu përdorimin e përvojës së saj të gjatë në sektorin e organizimit të ngjarjeve dhe përfshin rrjetin e gjerë të bashkëpunimeve dhe partneriteteve me kompanitë kryesore në sektorin e ngjarjeve. të ofrojë formate të plota dhe modulare të shërbimeve të organizimit, duke mbështetur klientët gjatë fazave të menaxhimit dhe planifikimit, dhe duke identifikuar shërbimet korrekte të nevojshme për suksesin e një kongresi, një kursi trajnimi ose një takimi.

Lokacioni – i cili ndodhet në një pozicion strategjik në Romë – merr emrin e Forma Spazit, pasi dega e zhvillimit të markës Forma Dixhitale tashmë ka filluar dhe është e gatshme për eksport në tregun shqiptar. Kjo lejon që zhvillimi i një projekti të përsëritet në qytete dhe vende të tjera, duke menduar për Tiranën si një destinacion të dytë, të rëndësishëm për zgjerim.

Kjo mundësi bën të mundur zgjerimin e bazës tashmë aktive në vend, me një vendndodhje shumëfunksionale në gjendje të akomodojë të gjitha projektet e nisura. Prandaj paraqitet si një sintezë e vërtetë e aseteve të projektit të zbatuara deri në këtë moment: Forma Spazi mund të bëhet Hapësira Formës, poli im Ego në Tiranë që mban brenda hapësirave për të organizuar ngjarje, për të kryer dhe organizuar kurse trajnimi dhe për të krijuar oferta e gjerë e Forma Dixhitale; përveç kësaj, Hapësira Formës do të bëhet selia shqiptare e kompanisë dhe baza për njësinë aktive për ndërkombëtarizimin e biznesit.

 

TEKNOLOGJIA E INOVACIONIT

Ne u japim formë të re hapësirave tona. Kështu lindi Forma Digitale, një projekt për krijimin e mjediseve virtuale për meeting, trajnime dhe ngjarje dixhitale. Skills, webinar, realiteti virtual dhe strategjitë dixhitale: këto janë vetëm disa nga vektorët e rinj në të cilët po lëviz Forma Spazi, i cili integron profilin e tij, pa humbur megjithatë misionin e tij. Në fakt, vendndodhja zgjeron ofertën e saj duke integruar mbështetjen për ngjarjet dixhitale.

  • Forma Digitale është një hapësirë ​​e re që përzien realitetin fizik dhe hapësirat virtuale, përmes teknologjive më të mira në këtë fushë për virtualizimin dhe transmetimin. Pajisjet teknike të harduerit dhe softuerit me lidhje standarde dhe efikase me fibër bidirectionale të transmetimit, si dhe një shërbim të qasjes në distancë dhe mbështetjes.
  • Forma Digitale përdor dhoma të formave dhe paraqitjeve të ndryshme, të gjitha të pajisura me drejtim video që lejon transmetimin e altoparlantit, por edhe ndarjen dydrejtimore dhe interaktive të dokumenteve, tingujve, raporteve dhe diapozitivave. Ekziston gjithashtu mundësia e përdorimit të një drejtimi të largët në mënyrë që të lidheni njëkohësisht me një vendndodhje të dytë, dhe një shërbim post-prodhimi edhe nga distanca.
  • Forma Dixhitale lejon të gjithë pjesëmarrësit të shijojnë në kohë reale dhe në mënyrë interaktive të gjithë përmbajtjen në lidhje me seminare ose takime dixhitale në proces. Kjo lejon që nga njëra anë altoparlanti të ndërhyjë me mjetet e telekomandës IOt, dhe nga ana tjetër lejon audiencën të ndërveprojë si përmes mjeteve tradicionale si chat dhe video, ashtu edhe përmes inovacioneve të tilla si theksimet vizuale, emoticonët, sondazhet drejtpërdrejt, etj.
  • Forma Digitale bazohet në një mjedis të dhomave që riprodhojnë fleksibilitetin fizik të hapësirave të vendndodhjes. Në fakt, në secilën dhomë është e mundur të rikrijoni një grup adekuat të dritave, një layout specifik dhe të siguroni sfonde madje të personalizuara, me një skicë të ekranit të gjelbër të imazhit për krijimin e sfondeve virtuale, fotorealiste ose 3D; përsëri, është e mundur të projektohet diapozitivi në sfond si në një mësim të vërtetë. Ekziston edhe mundësia për të përdorur një touchscreen duke riprodhuar përmbajtjen e saj në ekran
  • Forma Digitale ka përgatitur përdorimin e hapësirave për ngjarje dixhitale me formula “paguaj-ndërsa-shkon” ose përmes pajtimeve. Kjo u lejon atyre që nuk janë të kënaqur me video joprofesionale të krijojnë webinaret e tyre, transmetimet e drejtpërdrejta, transmetimet në internet, etj. në një mënyrë të shpejtë dhe të paracaktuar, me një kursim të kohës dhe përmirësimin e standardeve të cilësisë.

Shikoni broshurën NGJARJE DIGJITALE

myegosrl.it © 2018 – 2021 All rights reserved